"Enerzijds werden de deelnemers op de locaties vrij gelaten, iedereen kon naar wens zijn eigen tempo aanhouden, anderszijds werden de deelnemers zonder telescoop steeds aangeboden om ook even een blik te werpen. Dat heb ik als prettig ervaren. Het avondritueel van het invullen van de daglijst was erg leuk en handig"

dhr M te Westervort

Reizen met Birdingbreaks Birdingbreaks individuele en groepsreizen de reisleiders

Terug naar het overzicht van de reisleiders

Marc Guyt

Marc Guyt (1975) begon zijn vogelaarscarrière op zijn 11de. Bezoekende vogelaars bij de Pestvogels in zijn woonwijk brachten hem in contact met de fanatieke Katwijkse vogelaarsgemeenschap. Struinen door Katwijk op zoek naar vogels werd zijn leven. Altijd al benieuwd naar de vogels achter de horizon begon Marc al vroeg met het verkennen van Nederland, vervolgens Europa en sinds zijn 19de jaar de rest van de wereld. Behalve Australië en Antarctica (1x) zijn de overige werelddelen meerdere keren en soms langdurig bezocht.


Behalve vogels kijken is Marc ook fanatiek fotograaf en mede-eigenaar van het specialistische fotobureau AGAMI (www.agami.nl), waarmee zijn vogelfoto’s in binnen- en buitenland worden gepubliceerd.

Reisleider - Marc Guyt - Birdingbreaks
Marc Guyt is reisleider op de volgende reizen:
VERTREKBESTEMMINGDAGENPRIJS (EUR)CODE
deze pagina komt uit cache