"Goed en duidelijk programma, waar we ons aan gehouden hebben, dus wisten we allemaal waar we aan toe waren. Alles was goed geregeld"

dhr J te Berkel en Roderijs

Reizen met Birdingbreaks Birdingbreaks individuele en groepsreizen de reisleiders

Terug naar het overzicht van de reisleiders

Ruben Vermeer

Ruben Vermeer (1990) is op zijn 6de begonnen met vogels kijken. Hij raakte tijdens een vakantie in de Belgische Ardennen gefascineerd door de vele Buizerds langs de kant van de weg. Na de aanschaf van een verrekijker en een simpele vogelgids bleken er nog veel meer vogels te bestaan dan alleen de Buizerd en groeide zijn kennis over vogels snel. In zijn jeugd heeft hij de meeste tijd doorgebracht in de polders rond zijn geboorteplaats Spijkenisse. Tijdens zijn studie bos- en natuurbeheer in Velp heeft Ruben zijn stages voor het grootste deel in het buitenland doorgebracht. Zo heeft hij lange tijd in Finland en Bulgarije stage gelopen om onderzoek te doen naar grote zoogdieren en trekvogels. Inmiddels is Ruben werkzaam als ecoloog bij een ingenieursbureau. De afgelopen jaren heeft hij vogelreizen gemaakt naar IJsland, Georgië, Peru en Zuid-Afrika. Daarnaast is hij ook jarenlang lid geweest van de Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie (NJN) en heeft daarmee reizen gemaakt naar Hongarije, Polen en Slovenië. Ruben is samen met zijn vriendin woonachtig in Lochem, Gelderland. 

En, last but not least, Ruben was finalist van het tv-programma 'In de ban van de Condor' dat vanaf september 2015 bij de EO op NPO 1 werd uitgezonden! 

Reisleider - Ruben Vermeer - Birdingbreaks
Ruben Vermeer is reisleider op de volgende reizen:
VERTREKBESTEMMINGDAGENPRIJS (EUR)CODE
16 maart 2019Jordaniƫ122795,-G19027
20 mei 2019Finland, Lapland en Varangerfjord112495,-G19081
30 augustus 2019Canada - Vancouver Island133850,-F1933