"Ieder in de groep kwam tot zijn recht. De reisleider zijn warme uitstraling en zijn optimisme in woord en daad bracht sfeer en zorgde voor tevredenheid zelfs bij de veeleisende deelnemers"

mevr E te Maasdam

Reizen met Birdingbreaks Birdingbreaks individuele en groepsreizen de reisleiders

Terug naar het overzicht van de reisleiders

Vincent Nederpel

Vincent Nederpel (1982) is met zijn gezin woonachtig in Nieuwerkerk aan den IJssel. In zijn jeugd heeft hij vele uren doorgebracht met het leren kennen van de natuur, met schepnet en verrekijker. Later heeft hij hier zijn beroep van kunnen maken door het uitvoeren van onderzoek naar onder andere (broed)vogels, reptielen, vissen, amfibieën en zoogdieren als vleermuizen. Hiertoe heeft hij al vele soorten terrein in Nederland bezocht. Zijn dagelijks werk bestaat uit het uitbrengen van ecologisch advies en projectleiderschap voor Regelink Ecologie & Landschap.

Vanaf zijn jeugd heeft fotografie zijn interesse. De behoefte om te fotograferen kwam voort uit het willen vastleggen van de mooie en soms bijzondere momenten die hij meemaakte. Op zijn 13de kocht hij zijn eerste spiegelreflexcamera en vanaf toen kreeg het vastleggen van mooie momenten een andere dimensie. De passie was aangewakkerd! Tot 2012 was fotografie een hobby, sinds die tijd is hij als freelancefotograaf actief. Zijn foto’s worden gebruikt op diverse websites, in magazines en kranten. Het delen van zijn passie en mooie plaatjes doet hij onder andere met lezingen, workshops en met zijn jaarlijkse eigen kalender.

Vincent heeft diverse reizen gemaakt in Midden- en Latijns-Amerika en Azië. De meeste reizen zijn echter in en rond Europa gemaakt met bestemmingen als Lesbos, Polen (Oderdelta, Biebrza, Białowieża), het Alpengebied, Helgoland, Mallorca, het Engelse kustgebied enz.   

Reisleider - Vincent Nederpel - Birdingbreaks
Vincent Nederpel is reisleider op de volgende reizen:
VERTREKBESTEMMINGDAGENPRIJS (EUR)CODE
21 februari 2018Griekenland - pelikanenspecial!5995,-F1802
26 april 2018Lesbos FOTOREIS81450,-F1811
deze pagina komt uit cache