"Enerzijds werden de deelnemers op de locaties vrij gelaten, iedereen kon naar wens zijn eigen tempo aanhouden, anderszijds werden de deelnemers zonder telescoop steeds aangeboden om ook even een blik te werpen. Dat heb ik als prettig ervaren. Het avondritueel van het invullen van de daglijst was erg leuk en handig"

dhr M te Westervort

Reizen met Birdingbreaks Birdingbreaks individuele en groepsreizen de reisleiders

Terug naar het overzicht van de reisleiders

Rob de Jong

Rob is al bijna 20 jaar gevestigd in Hongarije. Als bioloog, maar voorals als natuurliefhebber met een brede interesse, vond hij Nederland te beperkt, te klein en te druk. 

Samen met zijn Hongaarse vrouw runt hij het prachtige natuurstation Farm Lator, inmiddels een bekende naam bij natuurliefhebbend Nederland. Het is gelegen op de grens van een gevarieerd middelgebergte en een uitgestrekt steppegebied. Daar begeleidt hij al 20 jaar vogel, vlinder en ook meer algemene natuurreizen. Hij kent de streek als zijn eigen broekzak en is een groot liefhebber en kenner van de voor de regio kenmerkende flora en fauna. 

Daarnaast is hij een door de wol geverfde fotograaf en filmer met een experimentele stijl. Jaarlijks begeleidt hij diverse fotoreizen en workshops.

Reisleider - Rob de Jong - Birdingbreaks
Rob de Jong is reisleider op de volgende reizen:
VERTREKBESTEMMINGDAGENPRIJS (EUR)CODE
15 oktober 2018Hongarije - kraanvogels!71450,-G18135
deze pagina komt uit cache